TrueNAS Mini

Το TrueNAS Mini χρησιμοποιεί υλικό επιχειρηματικής κλάσης, ειδικά επιλεγμένο για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης με το TrueNAS Core.

Κανένα άλλο σύστημα στην κατηγορία του δεν μπορεί να φτάσει τις επιδόσεις του TrueNAS Mini XL. Συνδέστε το στην πρίζα, εκκινήστε το και είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Το TrueNAS Mini XL είναι η νέα στιβαρή και ασφαλής λύση για την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για ψηφιακή αποθήκευση.

Εικόνα προϊόντος TrueNAS Mini Family

Διαχειριστείτε τα δεδομένα σας σαν επαγγελματίας

Υπάρχουν πολλές επιλογές συμπαγών NAS στην αγορά, αλλά μόνο μία σας δίνει πρόσβαση στα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες ειδικοί σε θέματα αποθήκευσης για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την κοινή χρήση των ταινιών, των φωτογραφιών, των VM και των αρχείων σας από μία μόνο συσκευή. Τα μικρά αλλά πανίσχυρα TrueNAS® Minis διαθέτουν απαράμιλλη απόδοση, προσφέροντας στα δεδομένα σας την προστασία και την ισχύ που πραγματικά τους αξίζει.

TrueNAS Mini E
TrueNAS Mini E προϊόν εικόνας

4 υποδοχές εναλλαγής εν θερμώ
Dual-core C3338 Intel CPU
8 – 16GB ECC RAM
Αποτελεσματικό κόστος
Τετραπλό 1GbE

Εγγύηση: 1 έτος (με δυνατότητα επέκτασης)

TrueNAS Mini X
TrueNAS Mini X προϊόν εικόνας

5 + 2 θέσεις εναλλαγής εν θερμώ
Τετραπύρηνη CPU C3558 της Intel
16 – 32GB ECC RAM
Αποτελεσματικός σχεδιασμός
Τετραπλό 1GbE

Εγγύηση: 1 έτος (με δυνατότητα επέκτασης)

TrueNAS Mini X+
TrueNAS Mini X προϊόν εικόνας

5 + 2 θέσεις εναλλαγής εν θερμώ
Οκταπύρηνη CPU C3758 της Intel
32 – 64GB ECC RAM
Αποτελεσματικός σχεδιασμός
Διπλό 10GBaseT

Εγγύηση: 1 έτος (με δυνατότητα επέκτασης)

TrueNAS Mini XL+
TrueNAS Mini XL προϊόν εικόνας

8 + 1 θέσεις εναλλαγής εν θερμώ
Οκταπύρηνη CPU C3758 της Intel
32 – 64GB ECC RAM
Μέγιστη χωρητικότητα
Διπλό 1/10GbE

Εγγύηση: 1 έτος (με δυνατότητα επέκτασης)

Άπειρες δυνατότητες

Ιδανικό για κοινή χρήση αρχείων, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, επεξεργασία και διανομή πολυμέσων, βιντεοεπιτήρηση, ακραίο/απομακρυσμένο γραφείο, ανάπτυξη, προσωπικό cloud και άλλες εφαρμογές μικρών/οικιακών γραφείων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Προστασία από ransomware και προστασία δεδομένων

Στην καρδιά του TrueNAS βρίσκεται το επιχειρησιακού επιπέδου, αυτο-θεραπευόμενο σύστημα αρχείων OpenZFS. Σε συνδυασμό με προηγμένα εργαλεία όπως ενσωματωμένο RAID, στιγμιότυπα, κρυπτογράφηση και ανίχνευση bitrot, τα TrueNAS Minis παρέχουν απόλυτη προστασία από την απώλεια δεδομένων, τη διαφθορά και το ransomware.

Κοινή χρήση

Δημιουργήστε εύκολα κοινόχρηστα αρχεία, ορίστε δικαιώματα και εκτελέστε συντήρηση από ένα μόνο πρόγραμμα περιήγησης στο web. Το TrueNAS Mini υποστηρίζει όλα τα κύρια πρωτόκολλα αρχείων και μπλοκ και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί διακριτικά σε οποιοδήποτε υπάρχον οικιακό ή γραφικό περιβάλλον. Απλά συνδέστε το στην πρίζα και φύγετε, απλά λειτουργεί.

Μικρό αλλά ισχυρό

Το γεγονός ότι ένα NAS είναι μικρό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι υπολειτουργικό. Τα TrueNAS Minis διαθέτουν την ισχύ υλικού για να ξεπεράσουν οποιαδήποτε συμπαγή NAS της αγοράς, ενώ μπορούν να προστεθούν SSD προσωρινής αποθήκευσης για να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις ανάγνωσης και εγγραφής. Όλα αυτά διατηρώντας παράλληλα υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Περισσότερο από απλή αποθήκευση με plugins και VMs

Επεκτείνετε τις δυνατότητες του Mini σας με μια ποικιλία δωρεάν πρόσθετων λειτουργιών με το TrueNAS CORE ή VMs και κοντέινερ με το TrueNAS SCALE για να καλύψετε μια ποικιλία αναγκών, από τη φιλοξενία κοινόχρηστων πολυμέσων έως τη διαχείριση ιδιωτικού cloud.

Αποδελτίωση

Ο αποδελτιωτισμός δεδομένων είναι μια διαδικασία που βελτιστοποιεί τη χρήση του χώρου στο δίσκο αποφεύγοντας τα διπλά αντίγραφα δεδομένων. Τα αρχεία σαρώνονται και αναλύονται για αντίγραφα πριν εγγραφούν στο δίσκο. Αυτή η διαδικασία είναι απαιτητική σε πόρους και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την απόδοση, εάν το σύστημα δεν διαθέτει συσκευές προσωρινής αποθήκευσης ή επαρκή μνήμη.

Στιγμιότυπα και κλώνοι

Δημιουργήστε και αποθηκεύστε στιγμιότυπα ολόκληρου του συστήματος αρχείων ανάλογα με τις ανάγκες ή προγραμματίστε τη διαδικασία για να μειώσετε την προσπάθεια. Σε περίπτωση επίθεσης κακόβουλου λογισμικού ή σφάλματος χρήστη, οι διαχειριστές μπορούν να επαναφέρουν το σύστημα σε μη μολυσμένη κατάσταση. Η αποκατάσταση διαρκεί δευτερόλεπτα, όχι ημέρες. Τα στιγμιότυπα μπορούν να αναπαραχθούν σε ένα άλλο σύστημα TrueNAS για τη δημιουργία ενός απομακρυσμένου αντιγράφου ασφαλείας σε περίπτωση πυρκαγιάς ή καταστροφικής βλάβης υλικού. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να διαχειρίζονται, να διαγράφουν, να αντιγράφουν και να παρακολουθούν τα αποθηκευμένα στιγμιότυπα μέσω του διαδικτυακού περιβάλλοντος εργασίας χρήστη.

Τα εγγράψιμα στιγμιότυπα ή κλώνοι δημιουργούνται εξίσου εύκολα και επιτρέπουν την ανάκτηση δεδομένων και αρχείων. Ακριβώς όπως τα κανονικά στιγμιότυπα, οι κλώνοι είναι αποδοτικοί ως προς τον χώρο και μόνο τα αρχεία που έχουν αλλάξει καταλαμβάνουν χώρο αποθήκευσης.

Κρυπτογράφηση

Προστατέψτε τα δεδομένα σας από τα αδιάκριτα βλέμματα – το TrueNAS είναι το πρώτο και μοναδικό έργο ανοιχτού κώδικα που προσφέρει κρυπτογράφηση σε τόμους ZFS! Οι κρυπτογραφημένοι τόμοι μπορούν να διαβαστούν μόνο από ένα σύστημα TrueNAS που κατέχει το κύριο κλειδί για τον τόμο αυτό. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία αν έχετε έναν παλιό δίσκο, εφόσον τα κύρια κλειδιά έχουν καταστραφεί. Για πρόσθετη ασφάλεια, μπορεί να ενεργοποιηθεί μια προαιρετική συνθηματική φράση για να προστεθεί ένα επίπεδο ασφάλειας σε ολόκληρο το σύστημά σας.

αντιγραφή κατά την εγγραφή

Όλα τα μπλοκ στο σύστημα αρχείων ZFS περιέχουν ένα άθροισμα ελέγχου του μπλοκ προορισμού, το οποίο ελέγχεται κατά την ανάγνωση του μπλοκ. Τα μπλοκ που περιέχουν ενεργά δεδομένα δεν αντικαθίστανται ποτέ. Αντ’ αυτού, ένα νέο μπλοκ διατίθεται και τα δεδομένα εγγράφονται σε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα δεν αντικαθίστανται ποτέ κατά την αποθήκευση των δεδομένων, ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα των δεδομένων.

Γιατί χρησιμοποιούμε το ZFS;

Το TrueNAS (πρώην FreeNAS), το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα αποθήκευσης ανοιχτού κώδικα στον κόσμο, χρησιμοποιεί το σύστημα αρχείων ZFS για την προστασία όλων των σημαντικών δεδομένων σας. Το ZFS είναι ένα σύστημα αρχείων και διαχειριστής τόμων ανοικτού κώδικα επιχειρηματικής ποιότητας που παρέχει πρωτοφανή ευελιξία και δέσμευση για την ακεραιότητα των δεδομένων. Πρόκειται για ένα σύστημα αρχείων επόμενης γενιάς που καταργεί τους περισσότερους, αν όχι όλους, τους περιορισμούς των παλαιότερων συστημάτων αρχείων και του υλικού RAID.

Με πάνω από 8,5 εκατομμύρια λήψεις, περισσότεροι άνθρωποι έχουν εμπιστευτεί το TrueNAS και το ZFS για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων τους από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό αποθήκευσης ανοιχτού κώδικα στον κόσμο.

Περισσότερο από απλή αποθήκευση

Επεκτείνετε τις δυνατότητες του TrueNAS Mini σας με μια ποικιλία δωρεάν πρόσθετων προγραμμάτων που χρησιμοποιούν το TrueNAS CORE ή VMs και κοντέινερ που χρησιμοποιούν το TrueNAS SCALE για να καλύψετε ποικίλες ανάγκες. Από τη φιλοξενία κοινόχρηστων πολυμέσων έως τη διαχείριση ιδιωτικού cloud, το TrueNAS τα κάνει όλα δυνατά.